Lattiavalun valmistelua

SähköJaVesiputket

Lattiavalun valmistelut jatkuivat myös tänän viikonloppuna ja taas mentiin paljon eteenpäin. Sähkö- ja vesiputket saatiin paikoilleen, kiitos veljelle avusta, kuten myös teräsverkot osaan lattia-alaa. Ensi viikonloppuna pitää vielä laittaa lattialämmityskaapelit paikoilleen ja sen jälkeen onkin sitten jo itse lattiavalun aika. Ammattimiehet tulevat tekemään lattiavalun torstaina ennen pääsiäistä. Pääsiäisen pitäisi siis maanvaraisen laatan olla kunnossa ja toivottavasti jo pääsiäisen pyhinä päästään tekemään sisähommia oikein urakalla. Ainakin väliseinät ja loput villat olisi hieno saada pääsiäisen aikana kuntoon.

Sunnuntai meni käytännössä kokonaan hirsipaneelien ja peitelautojen laitossa kattovasojen väliin. Jokainen väli piti tehdä mittojen mukaan erikseen ja sen takia aikaa tuhraantui melkolailla. No ompahan sekin homma tehty ja eipähän enää tuuli tuiverra yläpohjaan ihan valtoimenaan. Samalla estettiin pikkueläinten reitit villoitettuihin tiloihin ja toki saatiin vähän esteettistä näköestettä katon rajaan.

Seuraavana viikonloppuna laitetaan siis lattialämmityskaapelit ja jatketaan villoitusta sekä ilmanvaihtokanavien kiinnitystä. Muutaman viikonlopun päästä mökki pitäisi olla jo sellaisessa tilanteessa, että lämmin ilma pysyy huomattavasti paremmin sisällä. Hommat menee siis aika nopeasti eteenpäin, toivottavasti myös jatkossa sama tahti jatkuu.

Verkot

Ilmanvaihto

Peitelaudat

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: