Kiirettä pukkaa, lattiavalu lähetystyy

Raudoitus ja höyrysulku

Lattiavalu lähetystyy ja tuhat asiaa piti saada tehtyä ennen valua. Onneksi perjantaina loppui salibandykausi ja lauantain sekä sunnuntain pystyi täysin keskittymään rakentamiseen. Lauantaina saatiin Mikan kanssa laitettua höyrysulkuja jo jonnin verran paikalleen.

Lauantaina illalla saatiin Kisun kanssa teräsverkot hollille ja sunnuntaina aamulla sitten laitettiin ne oikeille paikoille. Sunnuntaina oli sitten ihan tekemisen meininkiä, kun Markku tuli laittamaan lattialämmityskaapeleita paikoilleen. Sunnuntai oli yksi rakennusurakan raskaimmista päivistä, mutta urheasti päivästä selvittiin ja melkein kaikki saatiin valmiiksi mitä pitikin.

Torstaina sitten jatketaan itse lattiavalun kanssa ja sen jälkeen jatketaan villoitusta sekö höyrysulkujen laittamista. Lattiavalu saa rauhassa kuivua parin viikon ajan ja sen jälkeen pitää betoniliima hioa pois lattian pinnasta. Vasta sen jälkeen päästään väliseinien kimppuun ja sisätilat alkavat saada oikeat suhteet. Tekemistä siis vielä riittää ja kiirettä tulee vielä olemaan, mutta eteenpäin mennään koko ajan.

Höyrysulku Erkkeri raudoitettu Eteisen lattialämmityskaapelit Keittiön lattialämmityskaapelit

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: