TIETOJA

Kimara118

Villa Honkarinne -blogi kertoo Kimara kesämökin rakentamisvaiheista maatöistä mökin käyttöönottamiseen saakka (ja sen jälkeen elämästä ja olemisesta Kuolimon rannalla). Talotehdas tulee pystyttämään mökin vesikattovalmiiksi (vko 9/2014) ja sisätyöt teemme tämän jälkeen itse. Projektimme starttasi mökkitontin ostolla keväällä 2012, varsinainen rakentaminen alkaa näillä näkymin lokakuussa 2013 maanrakennustöillä (rakennusluvan käsittelystä riippuen). Kesämökki olisi tarkoitus ottaa käyttöön syksyllä 2014.

Olemme 30+ pariskunta, joka rakentaa omaan käyttöön ensimmäistä kertaa elämässään. Blogin ajatuksena on toimia muistiinpanoina, rakennuspäiväkirjana, tiedotuskanavana yhteistyökumppaneille ja muille kiinnostuneille. Toivomme tästä olevan hyötyä myös muille rakentajille, jotka tämän avulla voivat välttää virheet, joita me epäilemättä tulemme tekemään. Vastaamme mielellämme kysymyksiin, joten jätä kommentteja blogiteksteihin tai lähetä sähköpostia, mikko.hyvarinen(at)gmail.fi.

Kirjoitukset ovat omia mielipiteitämme, eikä niitä tule tulkita ainoana totuutena rakentamisessa tai rakennuttamisessa – meistä kumpikaan ei ole rakennusalan ammattilainen tai työskentele suoraan rakennusalalla.

http://www.mikkohyvarinen.fi/

http://www.flickr.com/photos/mikkohyvarinen/

https://twitter.com/hyvarinenmikko

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: